Få Mina Jacobsens tips til å redesigne klær med tekstilmaling

Har du et plagg du har gått lei av, eller som kanskje bare er litt kjedelig? La deg inspirere av Mina – som har redesignet en enkel jakke (som DU kan vinne).

Sommeren er kanskje over, men det betyr også at vi endelig er tilbake med nye episoder på vår YouTube-kanal Sens. Denne uken blir vi med hjem til Mina Jacobsen, som vi har utfordret til å male inspirert av Sunsilk-duftene.

Men Mina maler ikke et hvilket som helst kunstverk – hun finner nemlig fram en gammel denimjakke, og redesigner den! Se resultatet og svar på spørsmålet hennes i kommentarfeltet på YouTube, for å bli med i trekningen av den helt unike denimjakken.

Et av Minas råd til deg som ønsker å leke med tekstilmaling, er å kun kjøpe fargene gul, rød og blå. Med disse kan du nemlig blande alle verdens farger. Legger du i tillegg til hvit og sort maling, kan du blande både lysere og mørkere nyanser av fargene.

Se alle Minas tips i videoen under – og ikke glem å abonnere på vår kanal ved å trykke på «bjella», slik at du får et varsel når neste episode publiseres.