Thea Klingvall tolker Sunsilk-duften og forteller om sitt verste hårminne

Denne uken får Victoria Skau besøk av kunstner Thea Klingvall. De diskuterer forbilder, selvtillit, ekser og hårtabber – og Victoria prøver seg som kunstner! Se resultatet og mye mer i den nyeste episoden av Hu’ der!

De siste månedene har Victoria Skau og Sara Høydahl hatt besøk av flere inspirerende og kule damer som backer andre jenter på YouTube-kanalen Sens. I ukens episode er det kunstneren Thea Klingvall som titter innom.

Thea blir inspireret av sterke kvinnelige forbilder, men også sterke farger – noe som vises tydelig i de fargerike kunstverkene hennes.

Hennes verste hårminne er fra hun var 15 år gammel. Da hadde hun nemlig en skikkelig hockeysveis – ikke så ulik Joe Exotic fra «Tiger King». Men til Theas forsvar, var akkurat denne frisyren faktisk ganske trendy på denne tiden.

I tillegg diskuterer jentene dilemmas og innsendte spørsmål, og Victoria utfordrer Thea til å male et mesterverk inspirert av duften til Sunsilks Passion Punch-serie. Etter en rask innføring i primærfarger, blir også Victoria revet med og maler sin tolkning av duften.

Ta en titt på resultatet i videoen, og skriv en kommentar i kommentarfeltet på YouTube for å bli med i trekningen av kunstverkene: