Råtøffe Gunn Narten ønsker å inspirere jenter til å ta utradisjonelle valg

I ukens episode av «Hu’ der» har Sara Høydahl fått besøk av brannkonstabel Gunn Narten. De prater om alt fra lastebillappen til favorittdufter – og Gunn deler sitt tips til å fjerne røyk- eller bållukt fra hud og hår.

Gunn valgte å bli brannkonstabel fordi hun ønsket seg et aktivt yrke, hvor hun kan hjelpe andre. Hun tenker sjelden over at hun arbeider i et mannsdominert yrke, og sier at de gode arbeidskollegaene hennes ikke behandler henne annerledes fordi hun er kvinne.

Gjennom Instagram-kontoen sin ønsker hun å vise at jenter kan ta utradisjonelle valg, jobbe hardt, gå sine egne veier, og nå langt. I tillegg til å spre tur- og treningsglede.

Se hvilke tips hun har til andre som ønsker å bli brannkonstabel, og hva Gunn gjør for å bli kvitt røyk- og bållukt fra både hår og hud:

I YouTube-serien «Hu’ der» møter Norges største YouTubere inspirerende og steintøffe damer. Har du ikke fått med deg praten med kunstner Thea Klingvall, TikToker Victoria Andersen eller YouTuber Helén Skogstad? Da bør du ta turen til SENS-kanalen med en gang! Husk også å klikke på bjella, slik at du får et varsel så snart det kommer en ny episode.