Slik blir våre deilige dufter til

Deilig duft er en viktig del av Sunsilk Minerals-produktene, og nettopp derfor introduserer vi hvert år en ny duft – basert på trender og tilbakemeldinger fra våre brukere. Årets nyhet er Herbal Happines, som gir en sommerlig og frisk duft av appelsinblomst og friske dufter.

Enten du liker søte, friske, fruktige eller florale lukter – vil du helt sikkert finne en favoritt blant våre velduftende produkter. Vi søker stadig etter nye deilige duftkombinasjoner, og lytter til tilbakemeldingene vi får fra dere som bruker produktene.

Luktene våre blir utviklet basert på innspill fra fokusgrupper, intervjuer med folk på gata og diskusjoner med venninner, i tillegg til at vi lytter til hva følgerne våre i sosiale kanaler.

I år var det duften Herbal Happiness som slapp gjennom nåløyet. Etter flere runder med tester av blant annet våre YouTube profiler, ble duften med noter av blant annet appelsinblomst og friske urter, stående igjen som Sunsilk-brukernes favoritt.

Tidligere har Coconut Care blitt introdusert etter etterspørsel fra brukerne – en duft som har blitt en favoritt blant mange.

I år introduserer vi også duftserier

I tillegg til én ny duft, lanserer vi i år flere kroppsprodukter med samme duft – noe flere av våre brukere har savnet. Er Coconut Care din favoritt, kan du nå endelig få tak i bodylotion, dusjsåpe og deodorant i samme duftserie.

Les mer om produktene våre her

Coconut Care

Med kokosmelk og et hint av vanilje, er denne duften elsket av mange og gir herlige assosiasjoner til sol og sommer.

Herbal Happines

Med duft av appelsinblomst og friske urter som gir en nydelig søt og  frisk duft

Bright Blossom

Med noter av blant annet liljekonvall, roser og jasmin, er dette en duft som vil minne deg om friske blomster på en varm sensommerdag.

Passion Punch

Med noter av blant annet pasjonsfrukt, fersken, grapefrukt og vanilje, er dette en herlig duft som sender tankene til eksotiske steder.