Velkommen til vår YouTube-kanal: Sens!

Hva bør du gjøre hvis du synes daten din lukter vondt? Og skal man egentlig vaske håret én eller to ganger i løpet av en dusj? Dét og mye mer skal YouTuber Victoria Skau finne ut når hun får besøk av ulike gjester i studio.

Hver uke fremover vil vi publisere videoer på vår splitter nye YouTube-kanal – så klikk deg inn på kanalen vår Sens og trykk på bjella, slik at du får et varsel så snart en ny video er ute.

Kanalen vil i stor grad handle om jenter som heier på andre jenter. Det betyr at du vil møte nye rå damer på kanalen hver eneste uke – og de skal hjelpe deg med å løse små og store problemer.

– I serien Hu’ der skal vi gjøre så mye gøy! Vi skal få med oss masse gjester, vi skal preike og det blir god stemning. Ikke minst skal vi løse deres problemer og dilemmaer, sier Victoria Skau.

I første episode» har Victoria med seg sin beste venninne, nemlig YouTuber Helén Skogstad, og de får et aldri så lite besøk i studio. Hvorfor har Victoria satt bind for øynene til Helén? Følg med!

I tillegg til episodene, vil vi med jevne mellomrom også slippe videoer der vi blir med hjem til ulike YouTube-profiler. Første kvinne ut er Amalie Olsen, og hun tester hele den nye Sunsilk-serien – ASMR-style.